Rabu, Januari 26, 2011

Januari 26, 2o11------ ♥♥

Nak pelamin baru lagi x?? this is the LATEST pelamin yang kami ada...betul2 baru...XDE SAPE yg gune pelamin ni lagi...tapi ramai dah usha ...so ,,,tempah cepat2 sbelum terlambat ye..

Isnin, Januari 24, 2011

LATEST pelamin 2o11....Sape Cepat dia daPat..

Dah jadi resam manusia kan,...suka dekat benda2 yang baru ni...so...ape lagi...to all dearest bride-2-be...ape kate korang cop dulu pelamin ni,,,


 pelamin tunang

Ahad, Januari 16, 2011

Khamis, Januari 13, 2011

Mahendi Art Works

Selain menyediakan perkhidmatan andaman dan perancangan perkahwinan anda
kami juga ada menyediakan servis ukiran inai oleh pelukis inai professional



Selasa, Januari 11, 2011

Wedding photos of Afitza & Suffian ♥♥♥


 Before



It is simple  natural , yet gorgeous





Afitza & Suffian - Merpati 2 Sejoli♥♥

Isnin, Januari 10, 2011

Berita BAEK punya untuk bakal pengantin baru kita...

Untuk mane2 pengantin yang nakkan sedikit kelainan, tak lama lagi ,,deqamar akan mengeluarkan koleksi pelamin terbaru ....tungguuu...♥♥♥♥

Ahad, Januari 09, 2011

Revolusi De' Qamar...2011

Sedar tak sedar, dah masuk tahun 2011..insyaAllah,,untuk tahun ni,kami akan buat yang lebih baik khas utk dearest customers...kalau ade2 apa2 cadangan ,, boleh la kemukakan..untuk kebaikan bersama jgk ea..datang la butik...please feel free to visit us .. ♥♥♥♥





Allah says: "Men whom neither trade nor sale diverts them from the remembrance of Allah and the keeping up of prayer and the giving of poor-rate." 24/37
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...