Rabu, April 27, 2011

Pelamin Pink Putih terbaru--- April 2011

Assalamualaikum...lama tak bertemu ..sihat? kali ni De' Qamar menampilkan pelamin2 baru...saksikan...hehehe..
ala2 whitish pink ...



 pelamin ala2 fairy tale





Simple yet nice

8 ulasan:

♥ Kasut Pink ♥ berkata...

salam, akak ambik tak tempahan sampai ke bidor?

Tanpa Nama berkata...

salam..kalo pelamin cmni, anggaran dlm brape erk?sy duk manong..bleh ker

Sufiey berkata...

salam,if sye nk yg cm ala2 fairy tale 2 bpe cost die ek??sesuai x tok outdoor???

aishah berkata...

@http://kasut-pink.blogspot.com/ : wassalam...yup..akak amik tempahan sampai ke bidor.

aqma aurora berkata...

kak, pelamin fairy tales tu brape kak? sesuai x kalau nk buat kt dewan manjung... sbb mak ckp kalo pelamin utk dewan ni xblh kecik sgt, xblh besar sgt...

aishah berkata...

aqma:pelamin ni ssuai untuk dewan...nnt kami akan adjust ikut besar stage tu...pelamin f.tale ni rm 1500..

~ aqma aurora ~ berkata...

kak, pelamin ni rm1500.00 include ape? i mean ade tambah pintu gerbang ke, bunga2 antara laluan ke atas stage ke... erm... kalo pelamin ni xde gerbang yang mcm kereta kuda tu still rm1500.00ke?

dilamri berkata...

akak,boleh x email saya pakej utk pelamin fairy tale tu. n kalau wed bln 10 ade kosong lg tak? email sy : looney_decapry@yahoo.com. thanx.

Allah says: "Men whom neither trade nor sale diverts them from the remembrance of Allah and the keeping up of prayer and the giving of poor-rate." 24/37
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...