Rabu, April 27, 2011

Pelamin Pink Putih terbaru--- April 2011

Assalamualaikum...lama tak bertemu ..sihat? kali ni De' Qamar menampilkan pelamin2 baru...saksikan...hehehe..
ala2 whitish pink ...



 pelamin ala2 fairy tale





Simple yet nice

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam, akak ambik tak tempahan sampai ke bidor?

Tanpa Nama berkata...

salam..kalo pelamin cmni, anggaran dlm brape erk?sy duk manong..bleh ker

Sufiey berkata...

salam,if sye nk yg cm ala2 fairy tale 2 bpe cost die ek??sesuai x tok outdoor???

aishah berkata...

@http://kasut-pink.blogspot.com/ : wassalam...yup..akak amik tempahan sampai ke bidor.

aqma aurora berkata...

kak, pelamin fairy tales tu brape kak? sesuai x kalau nk buat kt dewan manjung... sbb mak ckp kalo pelamin utk dewan ni xblh kecik sgt, xblh besar sgt...

aishah berkata...

aqma:pelamin ni ssuai untuk dewan...nnt kami akan adjust ikut besar stage tu...pelamin f.tale ni rm 1500..

~ aqma aurora ~ berkata...

kak, pelamin ni rm1500.00 include ape? i mean ade tambah pintu gerbang ke, bunga2 antara laluan ke atas stage ke... erm... kalo pelamin ni xde gerbang yang mcm kereta kuda tu still rm1500.00ke?

dilamri berkata...

akak,boleh x email saya pakej utk pelamin fairy tale tu. n kalau wed bln 10 ade kosong lg tak? email sy : looney_decapry@yahoo.com. thanx.

Allah says: "Men whom neither trade nor sale diverts them from the remembrance of Allah and the keeping up of prayer and the giving of poor-rate." 24/37
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...